maanantai 25. marraskuuta 2013

Blogihiljaisuuden syy

 
Taas on pässyt tovi vierähtämään viimeisestä postauksesta. Uskokaa tai älkää, mutta käsitöitä olen ehtinyt tekemään. Meille syntyi loppukesästä ihana pieni pojanpallero, Neiti S:n pikkuveli. Tyytyväinen ja rauhallinen kuin mikä, isäänsä tullut. Lapsukaisten ikäero on puolitoista vuotta, joten kyllä tässä päivisin tuntee tekevänsä koko ajan jotain.
 
Ennen Jannu S:n syntymää oli jossain lehdessä tehty kansallispukukankaasta lapsen puku. Siitä inspiroituneena päätin tekeväni samankaltaisen. Tilasin Vuorelmalta Etelä-Pohjanmaan pukukangasta 30 cm palan. Halusin pukuun kuitenkin oikean tyyliset kaulukset ja kaksirivisen napituksen sekä pisteenä i:n päälle helavyön. Kansallispukukankaan riittävyys meni aika tiukille..siltä olisi välttynyt, jos olisi etukäteen tarkistanut kankaan leveyden. Kukapa niitä nyt tarkistaisi? Housuosa on myös villakangasta. Liivi ja housut ovat siis ommeltu yhteen ja takana on vetoketju. Paita on erillinen alla, ja siinä on napitus edessä.  
 
 

Minäkö helluunen? Notta tuata tietysti oon.

7 kommenttia:

 1. Voi tuo puku on kyllä mahtava! Puhumattakaan pikkuisännästä sen sisällä!

  VastaaPoista
 2. Jukelin tähäre,mikä pakkaus!!!

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne blogilistalta ja täytyy sanoa, että tämän blogin käsitöistä tuli kyllä niin "wau-fiilikset", sellaiset "voiko joku tehä jotain noin hienoa"! Ihania!

  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pyrkimys olisi tehdä enemmän ja saada edes niitä jo tehtyjä postattua.

   Poista
 4. Hei minkäkokoinen tämä puku on kun haluaisin meidän pikkumiehelle 1v kuvaan :))?!

  VastaaPoista
 5. Hei vieläkö teet näitä ja mitä pidät hintaa:))?? Ois kiva pojalle ens kesäksi 1v. Kuvaan ! :)

  VastaaPoista