tiistai 9. huhtikuuta 2013

Villi Pohjola-peitto

Muistikirjamaaliskuusta puuttuvat vielä viimeiset viisi sivua.. se on oikeastaan miehen vika, kun hän unohti ennen pääsiäistä tuoda tulostamansa kartan :) Tulossa ovat kuitenkin.
 
Näitä postaamattomia töitä on jokunen, mutta laitetaan tähän väliin tämä viimeisenä valmistunut työ, jota tehtiin kuin Iisakin kirkkoa. Mutta on mun lemppari! Tämä on niin ihana.
 
Malli on Hupsistarallaa-blogista ja aloitin tätä tekemään silloin heti, kun hän ohjeen omaan blogiinsa laittoi. Kavereiden vauva ei ollut vielä syntynyt. Pääsiäisenä saatiin aikaiseksi nähdä (ja minä väkersin tätä tuskan hiessä viimeistellen vielä pari päivää ennen) ja pikkuinen poika on jo kohta puolen vuoden. *Hävettää*
 
Tässä se nyt kuitenkin on, Villi Pohjola. I love it.
 

Lanka: Drops Paris
Menekki: 18 kerää, á 50 gr (kyllä niistä jäi)
Puikot: 4,5 mm 
Opin myös uutta tässä projektissa, nimittäin intarsiatekniikan. Eihän se nyt mikään kummallinen juttu ole, mutta en ollut sitä aikaisemmin tehnyt.
 

Näistä tulisi huippuihania tyynyjä.

 
Nurjalle puolelle ompelin omin pikkuisin kätösin trikoovuorin. Ajattelin, että peitto pysyy napakampana, reunat eivät lähde niin helposti kääntymään ja pienet sormet ei ehkä nypi aivan kaikkia lankalenkkejä ja langanpätkiä nurjalla puolella. Haastavin homma tämän vuoritusvaiheen aloittamiseen oli ottaa silitysrauta ja -lauta kaapista. Sen takia työ seisoi ainakin 2 kuukautta :)
 
Olen hurjan tyytyväinen tähän peittoon. Aluksi ajattelin, että teen omalle lapsellenikin tällaisen. Sorry nyt vaan rakkaani. Äiti ei jaksa. Itse palat oli nopeasti tehty, mutta se päättely ja yhdistely... huoh.
 
 
Tässä vielä pakettiin askarreltu kortti. Nyt vain käyttöä peitolle ja aurinkoisia hetkiä pikkupallerolle!

 

5 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana peitto! Tuntuu niin mukavalta kun on voinut inspiroida näin :)

  VastaaPoista
 2. Iika ja apua, ihan mielettömän hauska, ihana ja kaunis peitto!

  Tästähän saa ideaa tyynyihinki :)

  VastaaPoista
 3. Tästä tuli kyllä tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkiaan upea! Haaveilen vain, että joskus osaisin tehdä jotain yhtä vaikeaa. T. Naapuri

  VastaaPoista