tiistai 26. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu, päivä 6. - 16.

Rouva Saamaton täällä taas päivää. Muistikirjamaaliskuu lähti tehokkaana käyntiin. Sain ensimmäisen viikon työt tehtyä, mutta pari viimeistä jäi postaamatta. Sen jälkeen tuli jotain, että pari päivää jäi väliin. Sitten ei voinut ruveta tekemään uusimpia, kun muutama oli välistä tekemättä. Siinäpä se. Alkoi jo näyttää siltä, että koko kuukausi ehtii jo loppua, kunnes sain niskasta itseäni kiinni. Niinpä eilen syntyi 8 sivua. Olen kyllä joka päivä katsonut aiheen ja laittanut materiaalia sivuun ja suunnitellut sivua mielessäni. 

Josko näiden jälkeen saisi niitä tehtyjä käsitöitäkin tänne laitettua pitkästä aikaa. Kai niitä jokunen on tässä valmistunutkin. 

Pitäisi myös alkaa kaivelemaan UFOja kaapista ulos. Eli teemme keskeneräisistä käsitöistä näyttelyn kirjastolle. Kivaa. Jos sitten saisi uutta inspiraatiota tehdä edes jonkun loppuun. 

Mutta näitä askartelupaskarteluita..


Päivä 6. Mitä hamstraisit, jos raha ja tilanpuute eivät olisi este?Niinpä. 


Päivä. 7. Mitä tapahtui vuosi sitten maaliskuussa?

Kaikki oli uutta ja ihanaa. Ja vaaleanpunaista. Ei haitannut, vaikka ei ollut verhoja ikkunoissa ja huonekalujakin uupui.


Päivä 8. Kerää 5 satunnaista lausetta tänään lukemistasi blogeistaPäivä 9. Resepti, jota haluat kokeilla tai jota olet etsinyt pitkään


Tämä on odottanut reseptilaatikossa jo kolme vuotta. Vaikuttaa niin erikoiselta ja mielenkiintoiselta. Pakko kokeilla.


Päivä 10. Top 10-lista vapaavalinnaisesta aiheesta 


Olishan näitä tähän mennyt enemmänkin. Heleposti.


Päivä 11. Mitä söit tänään? 

Tuossa keitossa lilluu kalaa, mutta minun keitossani uiskenteli kanaa.


Päivä 12. Lainaus josta pidät

 
Pekko Aikamiespoika totesi joskus näin: " Unenlahjat, ruoka ja rakkaus. Muuta ei ihminen tarvitse, jos vatsakin vielä toimii." Ja niinhän se on. :)


Päivä 13. Suunnittele itsellesi kunniamerkki tai mitali ansaitsemastasi asiasta

 
 Tässä olen kyllä ihan maailman paras. 


Päivä 14. Mitkä ovat lempiasioitasi tänään?

 Tänään oli tosi kiva päivä.


Päivä 15. Kerää tähän kauppalistoja, omia tai löydettyjä.

Aina niitä listoja on kaupassa joka hyllynkulmalla hylättynä, vaan eipä ollut tänään. Omia löytyi kassin ja taskun pohjalta.


Päivä 16. Tunnustus tai paljastus itsestäsi

 Tähän en viitsi edes kommentoida. Ärsyttää niin kovasti.


Pääsiäiskoristeet on kaiveltu esiin ja muistelin, että tätä teelmystäni en varmaan ole esitellyt täällä. Tämä tipupoikueen kanaseksi kasvanut on yksi niistä, joita värkkäsin muutama vuosi sitten. Mulla oli jemmassa keltaisia tilkkuja, mutta niitä oli niin vähän, että niistä ei voinut ajatella mitään suurempaa. Ystäväni keittiön pöydällä kökötti tällainen, joten tuumasta toimeen vaan. Kana muodostuu kolmesta tilkusta. Yksi on tuolla mahana/pyrstönä. Minä olen pääsiäisihminen. Pääsiäinen on mukavaa aikaa, kun valoa on paljon, koti koristellaan kirkkailla väreillä ja yleensä on vähän lämpimämpää.


2 kommenttia:

  1. No niin, hienosti kiritty. Kävin kattomassa kaikki sivusi, jotenkin vat lipsahtaneet välistä aiemmin. Nuo keväiset linnut puussa olivat ihan ihania ja ansimerkin voisin antaa itselleni samasta asiasta.
    Mämmivaahtoa!? sitä tarttee kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kävin lukemassa muistikirjaa. Ihana kananen!

    VastaaPoista