tiistai 5. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu, 3.-5.päivä


Askarteluhommat jatkuu. Aamulla ensimmäisenä heräämisen jälkeen on pakko käydä tsekkailemassa päivän haaste ja laittaa se mietintämyssyyn. Vitsit tämä on niin hauskaa. Kiva tehdä välillä jotain muutakin, kuin neuloa tai askarrella kortteja. 

Ollaan oltu sunnuntaista lähtien mökillä ja luulin, ettei tuo meidän mokkula enää ole toiminnassa. Tänään kuitenkin rohkenin koittaa ja totesin, että yhteys pelaa edelleen. 

Päivä 3. Keväänodotusfiilikset

Viime viikko mentiin niin korkealla ja kovaa jo keväisissä fiiliksissä. Samaa ei voi sanoa tästä viikosta. Mökillä, kun meni hyysikkään -18 asteen pakkasessa, sitä pisti miettimään mikä tässä mökkeilyssä on niin mukavaa. Takuuvarmasti se kevät sieltä pian kuitenkin tulee... Näissä kuvan tunnelmissa eleltiin kuitenkin viime viikko. Päivä 4. Asiat, joita haluan ja tarvitsen

Niinpä. Joka päivä tulee lueteltu erinäisen joukon asioita, jotka olisi kiva saada. Sitten kun miettii, mitä oikeasti tarvitsee, lista lyhenee huomattavasti ja aiheetkin vähän muuttuvat. Näin sen pitääkin olla. Kaikkea ei tarvitse saada mitä haluaa. 


 Päivä 5. Kirjoita viesti lehdistä leikatuin kirjaimin

Ensimmäinen mielleyhtymä päivän aiheesta oli elokuvat. Niissä aina psykopaatti istuu kellarissa pienen työvalaisimen alla kumihanskat kädessä ja liimailee kirjaimia pinsetein uhkausviesteihin. Taustalla on seinällinen lehtiartikkeleita ja valokuvia "kohteesta". Siispä halusin tähän haasteeseen vähän tätä aihetta. :)

Vaikka eipä sillä, kyllä mulla on ollut useinkin tapana leikellä tähän tyyliin kirjaimia onnittelukortteihin. 

Meillä yritti olla hieman erimielisyyksiä tuon pikkumimmin kanssa, kun hän olisi halunnut kopeloida pienillä yksivuotiaan otteillaan näitä irrallisia kirjaimia.
 

12 kommenttia:

 1. Mulla tuli kanssa nuo uhkauskirjeet mieleen, mutta en sitten tehnyt kuitenkaan. Hyvä, että hoidit homman ;) tästä tuli hieno poltettuine reunoineen!

  VastaaPoista
 2. Hauskoja ideoita ja kivan pirtsakoita sivuja! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä varoitus, sopisi mullekin vaik en sitä kuitenkaan uskois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö tästä tehdä sellainen huoneentaulu, joka muistuttaisi asiasta vähän useammin :)

   Poista
 4. Vähäkö on hienoja! Oon kade!!!

  VastaaPoista
 5. Kolme vierekkäistä rantatonttia?!

  Kiva idea :)

  VastaaPoista
 6. Ajeltiin uudella asuinalueella ja kauhisteltiin miten isoja taloja ja pieniä tontteja, talot ihan kylki kyljessä kiinni. Totesin, että sitten kun voitan lotossa, ostan kolme vierekkäistä tonttia, joista keskimmäiselle tulee talo :) Ensin vaan ehkä pitää alkaa lottoamaan.

  VastaaPoista