maanantai 24. lokakuuta 2011

Arvonta!

Kuinka minusta tuntuu siltä, että virkkasin Klaus the Kilpikonnan aivan äskettäin? Siitä on kuitenkin vuosi vierähtänyt ja Präntöön Kruppukräätärin blogi täyttää kaksi vuotta 29. pvä eli lauantaina. Kruppukräätäri on potenut täällä parin kuukauden ajan identiteettikriisiä siitä, voinko olla enää Präntöön Kruppukräätäri, kun muutin Präntööltä pois.

Blogin kaksivuotisen taipaleen kunniaksi pistetään taas arvonta pystyyn. Tämän vuoden arpapalkinto on yllätys vielä jopa minulle itselleni. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin, että palkinto on jotain ommeltua. Kenties jotain jouluista ja Tildamaistakin, ehkä.

Arvontaan voi osallistua lauantaihin saakka. Lukijat ovat mukana yhdellä arpalipukkeella ja tämän postauksen kommentoijat toisella. Yhteensä arvontaan voi siis saada kaksi arpaa/hlö, toisen olemalla lukija ja toisen kommentilla. Anonyymit, muistakaa joku nimimerkki tai tunniste.

8 kommenttia:

 1. Mukana, tietenkin :D Ja ilmeisesti tämän kommentin ansiosta siis kahdella arvalla?

  VastaaPoista
 2. Hih, mukana minäkin! :) Voithan sä edelleen olla Präntöön kruppukräätäri, älä unohra juurias!

  VastaaPoista
 3. Onnea 2-vuotiaalle!
  Kahdella arvalla mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 4. Präntööläisyys on kuin polttomerkki, ei sitä saa pestyä pois. Ja mä haluun yllätyksen!

  VastaaPoista
 5. Jossei veikkaa, niin ei voi voittaa. :) Kiitos vinkistä ja muistutuksesta - en oo toviin muistanu käydä tätä kautta lueskelemassa kuulumisiasi.
  Toivon blogille pitkää ikää - oli Präntööllä tai ei. :)

  Ei mulla ny sitte muu-uta...

  VastaaPoista