maanantai 10. tammikuuta 2011

Kiirettä pidellyt

Kiirettä on pitänyt - niin ennen joulua kuin sen jälkeenkin. En ehtinyt saada kaikkia joululahjoja valmiiksi jouluun mennessä. 2 on kesken edelleen. Luulin ehtiväni tekemään enemmän. Tänä vuonna pitää ottaa järki käteen lahjoja suunnitellessa ettei stressi pääse yhtä koville kierroksille. 

Klaus sai sisaren The Kilpikonnaperheeseen. Sisarta kutsuttiin syntyessään Klaaraksi, mutta sitä en tiedä mikä hänen nimensä nyt mahtaa olla. Värit ovat saajan suunnittelemat, aika vekkulit! Kilpikonnaperheeseen on luvassa lisäystä  tänäkin vuonna ;)
Ohje: Amigurumi, M. Bengtsson 2010.
Koukku: 3 mm
Lanka: Keltainen Novitan Tennessee, violetti kaksinkertainen Sandnesin Mandarin petit

Lisää joululahjoja. Löysin kivat huopakorit, joista lähti idea lahjaan uuden kylpyhuoneen omaaville. Valkoiset pyyhkeet koreihin ja korin kylkiin virkatut lumihiutaleet. Hiutaleita olisin voinut virkata enemmänkin, niitä oli hauska tehdä. Kostutin hiutaleet sumutinpullolla ja pingotin silityslautaan.
Lumihiutaleen ohje: Novita talvi 2010
Koukku: 2 mm
Lanka: Novitan virkkauslanka
Pehmeät ja lämpimät unisukat tein putkisukan ohjeella. Malli oli kiva toteuttaa, vaikka ensin sai jännittää riittääkö lanka sukkiin. Ostin sen poistomynnistä juurikin näitä sukkia ajatellen. Hyvin riitti, hyvän mittaiset sukat tulivat! Tulevaisuudessa aion kokeilla kärkikavennusta spiraalikavennuksena, silloin ei ole väliä miten päin sukan jalkaansa vetää. Huom. Kuvassa takan tuunaaminen kesken.. reunalle tulee uudet kaakelit, joten älkää ihmetelkö maaliroiskeita. Ja luukun ovetkin maalataan uudelleen...kunhan ehditään.
Ohje: Novita 3/2010 sovellettuna lankaan sopivaksi
Lanka: Novita Cloud Luxus (65 % villa, 35 % bambu)
Menekki: 150 gr beigeä, vähän valkoista
Puikot: 4 mm

Loppuun kuva-arvoitus. Meillä oli hauskaa erityisesti paketoidessamme näitä paketteja. Erittäin vaikea arvata mitä paketit sisältävät :) 

1 kommentti:

  1. Voi kilppari <3 Mä oon vieläkin niin rakastunu noihin sun otuksiin :D

    VastaaPoista