maanantai 1. marraskuuta 2010

Ei ihan niin tuottoisa viikonloppu loppujen lopuksi

Nyt ovat taas olleet ne päivät, jolloin elämä potkii päähän käsitöiden saralla. AArgh... Ensin tein huivia, joka ei etene, koska samassa kohdassa tapahtuu aina jotain ja kuvio lähtee menemään päin seiniä. Montakohan kertaa olen purkanut kuvion alkutekijöihinsä ja yrittänyt uudelleen, ai vaan auta. Vielä mulla on yksi konsti koitettavana takataskussa ja jos se ei auta, voin kertoa sen langan olevan sen jälkeen millin paloissa. Ostin myös sukkalankaa tädin polvipituisiin joululahjasukkiin, neuloin, neuloin, neuloin, enkä malttanut paljon nukkuakaan, kun näytti niin kivalta ja sain tehtyä koko varren ennenkun viritin aivoni takaisin ajattelutaajuudelle ja riemukseni tajusin, että varsi on liian kapea. Mitään tukisukkiahan tässä ei olla tekemässä. No eipä tässä mitään hätää, purkaminenhan on minulle niin kovin tuttua puuhaa. Tätä menoa saan pakata joululahjapaketteihin kippuraista lankaa ja neuleohjeen.

4 kommenttia:

 1. Toiset jaksaa purkaa - toiset luovuttais...

  VastaaPoista
 2. Niin se mun armaanikin sanoi.. minä vaan oon niin härkäpäinen etten voi antaa periksi ja näyttää ettei musta ollutkaan siihen. Uusi sukanvarsi on hyvällä alulla :)Huivi odottaa oikeaa aikaa.

  VastaaPoista
 3. Moro. Tulin taas pitkästä aikaa lukemaan juttujas. Hauskoja hommia. Ja itselle tuli just ilmoitus parhaasta kirjastosta ikinä, että Amigurumi-kirja on tullut mulle lainattavaksi. En mä varmaan ikinä oo virkannu muuta ku patalappuja ja ketjusilimukoota äitin vauvasukkiin (tai siis sen tekemiin:), mutta nuo näytti niin kivoilta, että varmaan pakko kokeilla. Ja langanjämiä on periytyny :)
  Tiedän, ketä kiusin, jos en onnistu. Tuo Klasu oli hyvän näköinen. Ja prinsessakakun syöminen on nimenomaan miehekästä. Nössöpojat ei semmoista uskalla.
  Mutta jep. Hyvä kutumummuilua ja vain vähän pärvöttämistä.
  T

  VastaaPoista
 4. Joskus tuo kutominen vaan on tommosta, et tekis mieli heittää kutimet perimmäiseen kamarinnurkkaan. Sit taas joskus tapahtuu niitä onnistumisen elämyksiä. Eli kyllä se siitä, ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista