maanantai 23. elokuuta 2010

Lisää lankaa, lisää lankaa, mulle LISÄÄ LANKAA.

Eipä ollut mitään apua siitä, että keväällä päätin pienentää lankavarastojani, lopputulos on se että ne suurenivat entisestään tässä kesän mittaan... Pitää nyt ensin esitellä mitä lankoja olen ostanut, koska siinä vierähtää kuitenkin hetki jos toinenkin ennenkuin nämä ovat valmiit.
Pirjoliisasta Adriafilin Kid Mohairia 3 kerää, ja niistä on tulossa huivi/hihatin Suuren käsityölehden 7/2010 mukaan. Ohjeen kanssa vaan meinasi mennä hermo, kun ei ollut mallineuleesta piirrosta ollenkaan. Tähän tulee vaaleanpunaisia ja kirkkaita helmiä sekaan. Valmistumisvuosi xxxx?
Pirjoliisalta myöskin nämä: musta Perle-lanka, jossa helmiä kännykkäpussiin, Fusione tiskirättiin, Regia y Kaffe Fassett-lanka miehen huiviin, step-lanka sukkiin, Nature classic-langat (alunperin niistä piti tulla kännykkäpusseja, mutta olivat mielestäni sitten liian paksuja niihin) sekä AIVAN ihanaa Sierra Andina alpakka-lankaa hanskoihin ja pipoon.
Tässä Helsingin reissun tuliaiset: Novitan Jussi-lankaa herkullisissa saapassukkaväreissä, Bambu-lankaa joululahjajuttuihin, kirkkaankeltaista Tennessee-lankaa poistokorista (se haluaa itsensä ampiais-amigurumiksi), Marks & Kattens:n Fame trendiä 2 kerää sekä niitä ihania Viron huivimalleja silmälläpitäen luonnonvalkoista teeteen Elegantia ja puhtaanvalkoista Grignascon merinosilkkiä ja KnitPro-puikot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti