perjantai 21. toukokuuta 2010

SNY-kevät 2010

Nyt se Salainen neuleystäväkierros on ohi ja olen paljastunut, lähetin paketteja Kesäheinälle, jonka löytää osoitteesta www.novita.fi/blogit/373604

Tässä helmikuun paketti, teemana Talvi: ideakartta talvesta, 3 kerää valkoista miniduettia, 2 kerää vaaleansinistä scalaa, 3 lumikukkaa, kortti ja suklaapatukka.
Ystävänpäivänä muistin Kesäheinää heijastimella, jonka pohjan tein pesukonehuovutuksena sekä ystävänpäiväkortilla.

Maaliskuun paketti valmistui pääsiäisteemalla. Se sisälsi Knittyn Ice queen-huivin ohjeesta muunnetun "kaulurin", Araucania-lankaa, neulahuovutetun ja langalla kirjaillun munan sekä kortin.

Huhtikuun paketissa ei ollut erityistä teemaa. Sirkuksen mainokset ympäri kaupunkia innoittivat värikkyyteen. Pakettiin kuului Saludo-kahvipusseista valmistettu käsityökassi, 2 vyyhtiä keltaista Wetterhoffin Sivilla-silkkivillalankaa, vihreästä hamppulangasta tehty tiskirätti, kullanruskeita helmiä rasiallinen sekä kortti.

Toukokuun paketin teemana oli Kesä! Tein lenkkimohairista limenvihreän hartiahuivin, pikkupussukan kissankellokoristein (Kesäheinän lempikukkia), BabyBamboo-lankaa sekä itsetehdyn 3D-kortin.

Paketteja oli tosi kiva tehdä Kesäheinälle. Välillä meni ehkä vähän viimetinkaankin pakettien valmistuminen, mutta kaikki paketit ovat nyt perillä. Hyvää ja lämmintä kesää
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti