keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kukkuu

Blogiani kun katsoo, niin näyttää siltä kuin en olisi tehnyt yhtikäs mitään. Salaiselle neuleystävälle tehtyjä juttuja en voi vielä laittaa ja sitten olen sellaisia samankaltaisia juttuja tehnyt itselleni, mutta en viitsi niitäkään ennen SNY-kierroksen loppumista laittaa etten paljastuisi. Flikan ja Milenan blogien innoittamana halusin uutta ilmettä blogiini..mutta musta on ja pysyy. Olen minä jotain saanut valmiiksikin..nimittäin helmikuussa aloittamani syntymäpäivälahjat. Tässä loput pyyhkeet. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Mökille olen tekemässä vanhaan sohvaan uusia päällisiä ja uutta torkkupeittoa. Torkkupeitto tulee viimekesäisen Moda-lehden mallilla Kauhavan kangasaitan villamattolangasta isoilla puikoilla. Tämä työ valmistuu yllättävän nopeassa tahdissa, mutta on aika raskas työ. Tämä käsityö ei valitettavasti kulje mukana käsilaukussa :D

Pää pursuaa uusia suunnitelmia mitä haluaisin tehdä ja aloittaa. Langan ostokieltoa yritän pitää yllä, ettei homma karkaisi aivan mahdottomiin.
Ps. SNY: Kynsikkäät ovat olleet kova sana tänä keväänä. Ellei linnut niin livertelisi kevään tuntua, olisin varma että talvi on vieläkin täällä.

5 kommenttia:

 1. Uusi blogipohjasi on tosi hieno! Ja pyyhkeet oikein mukavan näköisiä. Kiva, että kynsikkäille tuli käyttöä :) Täällä meillä päin pidetään ikävä kyllä lapaset vielä tiukasti käsissä...

  t:SNY

  VastaaPoista
 2. Jess, nyt sä sait tuon pohjan muuttumaa! Tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Tuo torkkupeiton alku on todella kaunis. Olen itsekin miettinyt sen tekeväni, mutta mietin onko lanka mukava iholla? Villamattolanka kun ei suoranaisesti kuulosta kovin houkuttelevalta ;)

  Tämä ei anna nimen kanssa laittaa kommenttia, joten täällä siis kirjottelee

  Hanna Riikka
  http://hannariikanlankakori.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Peitto ei ole edelleenkään valmis... siitä kyllä tulee nätti ja ainakaan minun herkkää hipiääni tuo villamattolanka ei tunnu liian karhealta :)

  VastaaPoista