maanantai 12. huhtikuuta 2010

Huhtikuun paketti tuli!!!

Ja vastahan se edellinen paketti tuli. SNY:ni on todella nopea. Vapaapäivää olen viettänyt tänään siivoamisen merkeissä. Aurinko paistaa ja paljastaa pölyn (jota vastaan on ihan turha edes käydä taistelua). Kun postimies tuli ja pudotti luukusta pakettikortin, lähdin melkein samoin tein pakettia hakemaaan...ja näin kauniin värinen paketti siellä minua odotti:

Maltti on valttia, vaan ei silloin kun tietää saaneensa taas jotain kivaa. Siispä kaupan pihalla piti paketti repiä auki ja kurkkia mitä se piti sisällään. Paketti sisälsi kaksi vyyhtiä Vuorelman Veto-lankaa (kauniin suklaanruskeaa, aivan ihanaa), UPEAT kynsikkäät, valkoista ja tummaa suklaata sekä kortin, jonka hahmolla on samanlainen kevätfiilis kuin minulla. Kortissa lukee näin: "Heippa! Sainkin aikaiseksi lähettää pakettisi jo näin alkukuusta. Toivottavasti kynsikkäät sopivat ja eivät nosta dalmatialaiskuumetta liikaa. Samassa hengessä sitten myös mustaa ja valkoista suklaata ja normaalin suklaan väristä lankaa. Hauskaa huhtikuuta! :) T.SNY"

SNY: Dalmatialaisaihe on taas ollut hyvin ajankohtainen, sillä tässä lähellä ainakin kolme ihmistä ulkoiluttaa kyseisiä koissuleita..ja minä haaveilen. Asiasta käytiin keskustelua viimeksi eilen ja epäilyni on, että en koskaan sitä koiraa tule saamaan. Tulee naarmuja lattiaan ja kaikkea muuta.. ja pöh. Kynsikkäät olivat passelin kokoiset ja juuri oikeaan aikaan ajoitettu - ja tosi hienot. Itse yritin tässä taannoin tehdä sellaisia kissapatalappuja kirjoneuleena. Neljä kerrosta jaksoin tehdä ja sitten työ lensi seinään. Kynsikkäät ovat aamulla käsissäni, kun lähden kurvailemaan kohti koulua. KIITOS SNY hienosta paketista.

1 kommentti:

  1. Mukava, että paketti osui taas naulan kantaan :) Hauskaa huhtikuuta vielä kerran :)

    t:SNY

    VastaaPoista