maanantai 15. helmikuuta 2010

SNY:ltä tuli postia :)

Tänään koin sekä iloa sekä surua. SNY:ltä oli saapunut paketti, josta riemastuin aivan valtavasti. Huonoa tuulta taas aiheutti postimies, joka oli tuonut paketin - sillä hän oli survonut paketin postiluukkuun niin, että sisällä ollut kaunis puinen rasia oli puolesta välistä kokonaan poikki. Palaute postiin lähti jo. Paketti itsessään oli aivan ihana. Sieltä löytyi decoupage-lakkaa (jota käytän aika paljon ja tällä hetkellä yksi pullo on kateissa ja toinen lakka vähän erilaista=huonoa), Novitan uutta ticotico-lankaa (juuri sen värisenä mitä halusin, olen noin 4 kertaa käynyt kaupassa sitä katsomassa mutten ole antanut itselleni lupaa vielä ostaa sitä), Fazerin exlusive-suklaata (tummaa suklaata ja chiliä, NAM), puinen laatikko sekä muumikortti (SNY tietää, että olen kova muumifani). Kortissa lukee näin: "Hauskaa Salaisen Neuleystävän päivää! Toivottavasti tykkäät chilistä :) Rasiassa voit pitää vaikka käsityötarvikkeita. Decoupage-lakalla voit kiinnittää siihen kuvia. Jos tekniikka ei ole tuttu, niin Google auttaa mielellään. :D"
Kiitos SNY. Pakettisi oli ihana ja pidän chilistä, erityisesti yhdistettynä suklaaseen (tätä suklaata en ole vielä maistanut). Jos/kun postinkantaja toimittaa uuden rasian, päällystän sen ja säilytän siinä nappeja. Langan suhteen mietin vielä mitä siitä tulee..alunperin ajattelin sukkia, mutta saa nähdä mihin vielä päädyn. ...ps. Kiitos nettikorteista SNY, olen niin onneton koneenkäyttäjä, että en saa niitä linkitettyä tänne blogiin.

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että paketti oli mieluinen. Sääli vaan tuo rasia... Toivottavasti saat uuden tilalle :) Hauskaa viikon jatkoa!

    t:SNY

    VastaaPoista
  2. Vaadippa postia korvaamaan sulle koko paketti :) Kokemuksella voin tosin sanoa, että saattaa mennä vuosikin siinä että viitsivät mitään korvata.. :S

    VastaaPoista