keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Laiska töitään luettelee

Blogin aloittaminen tuntui mukavalta, värkkäilenhän minä koko ajan jotain käsilläni. Mietiskelin sitten miksei uutta kirjoitettavaa ja kuvattavaa ei ole joka viikko. Vastaus löytyy kodin eri nurkista. Siellä täällä lojuu aloitettuja, puolivalmiita tai melkein valmiita käsitöitä. Lankakaupan suuntaan kun vilkaiseekin, niin heti on uusia ideoita ja lankoja kotona röykkiöittäin odottamassa.

Puron ruskasta valmistuu pikapuoliin ympyräjakku, Kittenistä hartiahuivi ja Teddystä vaaleanpunainen baktus-huivi. Puolivalmiina on lapsen villapaita jättiraitalangasta. Aluillaan on 4 baktushuivia, läjä erilaisia vauvansukkia, vauvan mansikkapipo, tiskirätit hamppulangasta ja torkkupeitto mattolangasta. Suunnitteilla on sinisävyinen torkkupeitto sänkyyn, vauvan mustikkapipo, 3 pipoa, huivi, käsineet, 2 villasukat... Miten saisi suljettua silmänsä uusilta ideoilta?

Ps. Löysin mustaa taftia etsiessäni aivan ihanan kaunista Regia-lankaa. Pakkohan se oli ostaa, kun se suorastaan huusi päästä muuttamaan meille ja muuttumaan palmikkosukiksi. Tämä toimii tällä hetkellä tsempparina minulle.. puolet keskeneräisistä pitää saada valmiiksi ennenkuin tämän aloitan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti